Over NHI

  • Over NHI Studiebegeleiding

    NHI Studiebegeleiding is in 1992 onder de naam Noordelijk Huiswerk Instituut opgericht door Frans Bohlander. Vanuit de eerste vestiging in Drachten is gestart met huiswerkbegeleiding en bijlessen. Na vestigingen in Heerenveen, Leeuwarden en Sneek volgde ook een vestiging in Amstelveen en werd de naam gewijzigd in Huiswerkinstituut NHI.

    Per 2012 opereren we onder de naam NHI Studiebegeleiding en is het bedrijf in handen van Oscar Bohlander en Harriët van Dalfsen. Voor de naamswijziging is gekozen omdat we naast huiswerkbegeleiding steeds meer andere onderwijs gerelateerde diensten bieden. We streven naar een zo compleet mogelijke dienstverlening op het gebied van studiebegeleiding en studiecoaching. Zo kunnen we bijvoorbeeld adviseren over profiel- & studiekeuze en passende leerstrategieën. We kunnen onderzoeken wat de achterliggende oorzaken van motivatieproblemen zijn en een passende aanpak bieden. We signaleren visuele stress en geven faalangsttrainingen en trainingen op het gebied van ‘leren leren’.

    Op dit moment is NHI Studiebegeleiding actief in 6 verschillende plaatsen: in Drachten, Leeuwarden, Leek, Sneek, Heerenveen en Amstelveen.

    Voor meer informatie over de reguliere huiswerkbegeleiding, bijlessen, persoonlijke begeleiding en examentraining van het NHI kijk op onze site www.studiecentra.nl.

NHI-afbeelding-logo-sidebar

Meld je aan!

NHI-afbeelding-aanmelden-huiswerkhulp